dissabte, 14 de març del 2009













Bizerta 14 març 2009
Fa tres dies varem pensar "La cagaste Burt Lancaster" com diu la canço.
Varem sortir de Djerba en direccio cap al sud, buscan aquell lloc engrescador en terres saharianes cap a la ciutad de Tatouine, el paisatge es lletg la ciutat inpersonal i lletja. Per anar a veu-re les ruines de les antigues poblacions berbers, no hi ha altra remei que fer-ho amb taxi i per aixo s'ha de negociar el preu amb taxistes aprofitats, ja no volem dedicar-hi mes energies i aixo vol dir, girar cua agafar uns altres transports col.lectius amb musica arab a tota pastilla en casets que distorsionen i atabalen, agafem rumb cap el nort, parada obligatoria a mig cami a la ciutat de Sfaxs, tambe es lletja, anem a parar a un hotel que no el recomanaria ni al poca solta que diu en la guia de viatges que portem que esta prou be, no sabem perque hem sigut tan rucs de quedar-nos-hi, te una sola gracia esta a prop de l'estacio de tren, l'endema a les sis del mati n'agafem un cap a Tunes capital i sense sortir de l'estacio un altre cap al nort a la ciutat de Bizerta.
Crai quin canvi , Bicerta ens recorda Colliure amb connotacions arabs, tot es blanc i blau, te un aire de les poblacions de le costa catalana de pricipis dels anys seixanta, a la Magda l'hi ha despertat el record d'infancia de quant estiuejava a Palamos. Ens encanta la gent, els mercats, els pescadors i en general l'ambient que s'hi respira, hem decidit pasar-hi un parell o tres de dies despres farem un recorregut per totes aquestes terres del nort del pais.



4 comentaris:

Marali ha dit...

Ei guapos, no deixeu d'anar a Sousse que la seva "medina" és molt gran i molt pintoresca i on hi trobareu coses molt maques. Jo es que ja sabeu, tinc un especie d'amor per Sousse. (no deixeu que us portin a "la corniche" és com qualsevol lloc de turisme a la Costa Brava.

magda i xavier ha dit...

Hola bonica.
Ara som a Bizerta anam a fer les costes del nort.
Sousse ens l'hem saltada. Que hi farem no es pot eser a tot arreu.
Pero gracies per el consell i ademes ja le coneixem una mica a traves del teu "amor" per ella. Un peto

INDRETS ha dit...

això és vida !! avui aquí, demà allà. Nosaltres sempre als dos mateixos indrets: Barna, Serrat que per altre cantó, no estan gens malament.
Ja veig que esteu la mar de bé. Ja us toca tornar oh què??
Com podeu veure, ja tenim ganes que estigueu aquí, amb nosaltres i que ens pogueu explicar les vostres experiències.
Les fotos molt boniques.

magda i xavier ha dit...

Dons,si, aquets indrets que tambe son els nostres estan pero que molt be i a mes son tambe els mes estimats.Per tan tenim moltissimes ganes de ser a Serrat amb vosaltres.
Un peto molt fort per a tots