divendres, 6 de març del 2009









TAMERZA 6 març 2009
El lloc , el paisatje, les panoramiques tot es molt bonic i impressionant, pero sembla que el desert no ens vulgui, hem fet escursions a peu per les rodalies de Tamerza cami de Midès, lloc hon van filmar "El paciente ingles", pero el temps i la temperatura ens estan tocan el nas, especialment el vent que genera unes tempestes de sorra que redueixen la visibilitat a uns quants metres, fan cau-re les branques seques de les palmers , pero hi ha un avantatge , que tambe fan caure datils que son bonissims. De moment cambiarem de çona i ens anirem cap a la part est del desert cap a Matmata a veu-re les vivendes subterranies,"si dios y el tiempo lo permiten". Com anem fent fins ara un cop alla decidirem el que i cap on anem, ja continuarem informant sempre que sigui possible.
El nostre pas inmediat sera dema al mati agafar un tranport col.lectiu cap a Gabes i Matmata.

4 comentaris:

Marali ha dit...

Hola guapos, aneu fent camí ja ho veig. Magda, t'estic buscant l'adreça electrònica de la residència (vaig preguntar a un de l'Ajuntament i no la sabien) si la trobo te l'enviaré per mail. Un petó

INDRETS ha dit...

hola, bojos! Des de Serrat, en Toni,la Núria,en Jordi i jo mateixa,la Rosa, us envegem una pila, i aquí estem de meravella, amb un hivern interminable i un vent de c... Us enyorem molt i tenim moltes ganes de tornar a les reunions de cau, que des que no hi sou no n'hem fet ni una. Una forta abraçada!

magda i xavier ha dit...

Hola Indrets i families,nosaltres com ja veieu en el blog hens ho estem passant molt be pero tambe hos trobem a faltar "un monton", com ja podeu suposar prepareu-vos per un passi de fotografies, aixo si amb sopar tunisien inclos.Aviat tornarem a les reunions del cau i per setmana santa de manera intensiva.
Molts petons a tots

magda i xavier ha dit...

Hola Alcia fidel lectora.Estem molt contents per la teva constancia en seguir-nos en el blog.
Es com si estiguesim un xic amb vosaltres.
Tan punt tinguis el mail de la residencia envia-nos-la.Ja que si podem escriure-hi tindran una alegria.
Un petonas