dijous, 6 de març del 2008

Senegal

Tambacounda 6 de març
Desde Kedougou tal com teniem planejat anem al parc de Niokolo-Koba, estem sols en un campament preparat per a un centenar de persones, tot el servei per a nosaltres i tots els micos tambe, derrera la nostra taula intentant pendre-nos el pa. Fem pasejades a peu als miradors de Simenti que es on es poden veu-re mes animals junts ja que és com una maresma on es reuneixen per veure i pastorar. Hi ha tota mena d'ocells, monos verds i babuins molt grossos, antilops de totes menes, cocodrils, hipopotams, facoquers tots els hem vist molt bé. Tambe hi ha panteres i lleons, n' hem vist un d'esquena pero molt d'esquitllada des d'el coxe i ha fugit rapidament. Avui hem sortit del parc, tornem a esser a Tambacounda una ciutat infernal, les ciutats d'Africa cada cop estan pitjor. A més quina calor que hi fot, debem estar a uns 45 graus a l'ombra. En l'unic temometra que hem vist, en el parc, no baixaba de 40 a l'ombra i era un lloc mes fresc que aquí. Demà al matí anirem a la gare routiere i amb un set places i molta paciencia, en un trajecta dels que podriem anomenar "durillo" ens en anirem cap a Dakar unes 8 hores o 10. Procurarem en arribar regalar-nos amb un bon hotel i un sopar com cal.
Ens faria il.lussio enviar-vos mes fotos pero internet "no marche pas bien" i no hi ha manera d'entrar-les. Després d'enviar el text torna-rem a intentar-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot molt maco,esperem que la resta sigui igual de "GUAI".Aprofiteu aquets últims dies per fer unes bonas bacanals de restauració.Petons de l'Enriqueta i está clar de la meva part també.Sin ens veiem abans estupendo pero si no port ser,ja veurem les "Diapo" a Serrat.Adeusiauuuuuuuu!!

Teresa ha dit...

Holis !!!

Magda estas molt wapa rodexada amb els nens !!! Les fotos també ! weno, ja falta poquet perque ens veiem. Ja vec que esteu molt bé els dos !!! Apa molts petonets, cuand arribeu ja farem un soparet a casa per veure les fotitos !!!

Petonets als dos !!! Teresa