dimarts, 26 de febrer del 2008

Senegal





Dia 26 de febrer.
Tambacounda est de Senegal.
Ja tornem a ser aquí. Per fi hem trobat un ordinador, fa uns quants dies que no ens podíam comunicar. Varem passar per Elinkine un pintoresc poble de pescadors a la riba del riu Cassamance. Punt de partida per agafar la piragua per anar a l'illa de Carabane, on hi hem passat uns dies màgics, pasetjos lectura i relax. Hem vist tota mena d'ocells, pelicans i hem pogut contemplar com saltaven a un centenar de metres un grup de dofins. Ens hem allotjat a l'auberge Badji Kunda, que és d'una parella de francesos el Guid i la Cristine. Bones xerrades i bon menjar. Al cap de quatre dies ens han encabit en un "cayuco" de carrega i hem anat desprès de 6 hores de navegació riu amunt, fent diverses parades en els poblets de pescadors als que nomes si pot accedir per el riu, fins a la ciutat de Ziguinchor. Hi hem passat la nit i hem reempres la ruta amb tres trajectes de "set places" ,taxi col.lectiu per a set persones. Desprès de sis cents Km. passant per Kolda i travessant una zona selvàtica molt seca, hem arribat a Tambacounda. El paisatge es molt bonic però la ciutat és espantosa. Hi hem passat la nit i en poques hores marxarem cap a Kedougou, al pais Bassari ,que promet ser molt bonic i interessant. Fins la propera.

3 comentaris:

Marali ha dit...

Ostres, quines excursions, us ho esteu passant molt be pel que veig, ara 600 Km. en taxi colectiu deu ser bastant pesat oi?
Continueu així.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Hola wapos !!!

Quines fotos mes maques !! Ja m'estranyaba no rebre noticies vostres, clar jo miraba el HOTMAIL!!! Be, m'en alegro que esteu be, i que us ho paseu d'allo més chupi!! Un petonarro als dos !!

Teresa

Marali ha dit...

ei "xatos" ja veig que on esteu us és dificil trobar un ordinador, espero i desitjo que estigueu be. Quan pugueu digue-me quin dia torneu i l'hora si la sabeu, vale?
Una abraçada