dijous, 19 de març del 2009












Tunes ville 19 març 2009
Desde Tabarca com a camp base i amb el coxe, anem a visitar les montanyes de Krumiria, la çona mes montanyosa del pais, com a punt mes alt l'estacio d'estiueig de Ain Draham, com es veu en les dues primeres fotografies amb un contundent toc kitch. Continuem cap a una petita vall hon hi ha el poblet de Hammam Bourguiba molt famos per el seu balneari.
El dimecres tornem a Bizerta i el dijous a primera hora del mati marxem cap a Tunes capital amb tren.
Recordant els paisatges vistos aquets ultims dies pensem que la sorpresa del nord ha sigut trobar les valls verdes com Suissa, ondulades com al pais vasc, els trens tan destartalats com a l'India i un fret com el que varem trobar a Terra de foc. Encara que ja se sap en els viatges sempre hi ha sorpreses. Dema pensem anar a Cartago (pedres romanes), ja hos en farem cinc centims.



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola wapos !! que chulas aquestes fotos !! que tal ?? bueno, ja vec que esteu molt be ! per fi vec al Xavi a una foto ! que no l'habia vist....Be, per aqui tot be..
apa petonets als dos !!!!!


Teresa

INDRETS ha dit...

Hola eixerits viatgers, els caps de setmana, aprofitem per comprovar com va tot i on esteu.
He vist a la Magda, en la foto de la parada de mercat i veig que està bonica com sempre.
Veig que aquí on esteu els paisatges són molt variats i l'arquitectura també. El muntatge kich té molta gràcia, sembla mentida trobar això que no té res a veure, a la terra del moro.
Des de Serrat uns enviem una forta abraçada i ja ens veurem per setmana santa allà.
Toni i Núria.

magda i xavier ha dit...

Per la Teresa.
Hola bonica no cal que t'expliqui res perque ens veumem mes aviat del que voldria jajaja UN PETO

magda i xavier ha dit...

Per els bonics de indrets
Ja anem venint molt aviat serem amb vosaltres, el proper disabte dia 28 ja hos farem una bona abraçada amb directa.Mols petons per a tot hom.