diumenge, 8 de març del 2009








Matmata 8 de març 2009
De Tozeur atravesem el Jott El Jerid, mar de sorra, sal i aigua uns 50 km. de carretera plana, recta i aixecada un parell de metrs sobres el nivell del desert. Kebili,Gabes, Matmata canvis de vehicle, d'estacions de busos i taxis compartits, ens sembla que ja hem arribat, dons no, estem a Matmata "nouvell", falten 12 km. per arribar a l'antic poble de Matmata, agafem un altre tranport i en hi acabem d'arribar, es acollonant, com si estiguesim en ple paisatge de la passio. No es el lloc hon Jesucrist va perdre les espardenyes, sino que es hon se las va comprar.
Anem a l'hotel que segons la guia es interessant, es un hotel trogloditic, com moltes cases d'aquest poble , la nostra habitacio esta dos pisos per sota terra, te el numero 13, pero com que no som supersticiosos perque porta mala sort, ens hi quedem sense manies
Avui ens hem aixecat d'hora al mati i hem anat a fer una excursio per les montanyes fins al poblet Haddej a cinc hores de cami a peu, anar i tornar. Es molt petit, agricola i tranquil, aqui van filmar-i la famosa escena de la crucificcio en masa de la pel.licula de Monty Pyton "La vida de Braian", encara que ningu sembla sapiguer-ho. hem rigut nomes d'imaginar-nos les pereipecies dels Payton foten l'animal per aquestes terres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola wapos !!!!!!!

eiiiiiiii, que jo tambe vui un pase de fotografies eh???????? pero amb menjar tunecino tambe !!!
M'en alegro que esteu be, aprofiteu-ho ! apa, molt petonets

Teresa