diumenge, 9 de març del 2008

Senegal






Dakar, Goree 9 de març
Desprès de un mes de viatjar, no vaient diaris ni televissió hem recordat que avui son les eleccions. Ens hem estalviat la campanya i la crispació politica de l'últim mes. Inmersos en una realitat que es el dia a dia d'un altre país on el nens per el carrer quan ens veu-en, rien aixecan la ma saludant-nos i ens diuen "toubabs" que vol dir blancs. Voldríem que aixó dures per sempre.
L'altre cop que varem estar a Senegal, ara fa sis anys, hi havia una cançó da moda que deia "mon pais va mal" en aquest moment es pot dir que va molt pitjor, la vida es tan difícil que la dessesperació els obliga a marxar-ne.
Però nosaltre de camí de tornada, pasant per Casablanca el primer que farem serà mirar els diaris, per saber qui ha guanyat les eleccions, si plou o no plou i si l'economia va bè.
Un cop arribats a Dakar ja cap al final del viatge ens hem sentit una mica filosofics.El viatge sempre es com una via que s'allunya i un altre que s'acosta, no es mai un lloc on s'arriba, sinó el record de on s'ha estat i il.lussió d'un nou lloc on anar.
Per tots els amics i la gent a qui estimem, dels "toubabs" Magda i Xavier.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per anar-nos tenint informats del viatje i per ser como sou...

Un petonet del nen gran

Anònim ha dit...

Hola,esteu molt guapos a les fotos i feliçitats per l'aniversari.Ihan coses que tenen tan de valor!!.Millor que no sapigueu que pase per aquí.Que tingueu un bon viatge de tornada i una abraçada am al cor de Josep i Queta.

Marali ha dit...

No em creia que hi haguès res més al blog, però és clar, esteu tot el dia a Dakar i això va be per passar l'estona i veure les fotos com queden a la pantalla. No us puc avançar res de les eleccions però sembla ser que hi ha bastant més participació que al 2004. Ja tinc ganes d'abraçar-vos en persona. Fins demà
Alícia

Marali ha dit...

Ei Magda, ja t'has cansat del blog? o t'has de posar al dia primer a la feina i a casa? no ho deixis eh?. Suposo que aquest cap de setmana pujareu al Serrat oi? Ja debeu tenir ganes d'abraçar els "contertulians"

La setmana vinent ens truquem i quedem per sopar, d'acord?
Un petonàs....